Natuur

Dieren waarschuwen ons voor gevaar

Dat dieren je waarschuwen voor gevaar is niet nieuw, dat weten we eigenlijk al veel langer, alleen negeren we vaak de signalen omdat we dieren niet zo snel serieus nemen. En ik vind dat daar verandering in moet komen, want ze kunnen vele levens redden, als we ze maar wat meer serieus namen.

In Turkije en Syrië speelt zich op dit moment een vreselijke tragedie af. Een grote aardbeving verwoeste vele levens van mensen en mijn hart gaat uit naar deze mensen die ik veel liefde en kracht stuur🙏❤️🍀

Maar vlak voor de aardbeving gebeurde er iets opmerkelijks. Er gebeurde drie dingen, die niet genegeerd mogen worden en dat is in dit filmpje te zien.

Wat een seismograaf niet lukte om de mensen op te tijd te waarschuwen, deden deze dieren wel, maar helaas zijn wij mensen zo ver verwijderd van de natuur, dat we het niet meer kunnen zien. Vanaf nu ga ik nog beter op het gedrag van dieren letten, want zij hebben ons erg veel te vertellen en verdienen veel meer ons respect.

Liefs Yvonne ❤️

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *