Inspirerend Leven

Het systeem waarin wij leven heet de Matrix

Je hoort de laatste tijd veel over de Matrix, maar wat wordt er eigenlijk bedoeld met de Matrix.

De Matrix is een middel om samenhangende gegevens en bewerkingen op een systematische en overzichtelijke wijze weer te geven. De Matrix is dus een systeem!

Hoe kan je ontsnappen uit de Matrix.

Ontsnappen doe je met de juiste instelling, zonder deze juiste instelling zie je het systeem niet en als je iets niet ziet, verander je niet, met andere woorden, je moet bewust worden!

Waar gaat de film, ‘de Matrix’ uit 1999 over?

In de Matrix- films zijn mensen gereduceerd tot batterijen die door robots worden gekweekt en hun hele leven doorbrengen in een computer simulatie. Met de huidige technologie is zo’n dystopie al mogelijk. De films worden door sommige mensen ook wel aangeduid als documentaires.

Maar oké, nu vraag je je af hoe kan ik hier aan ontsnappen.

Hoe stap je uit de Matrix, door simpelweg niet meer mee te doen aan alle gekkigheid in de wereld. Je zal je gezonde verstand moeten gebruiken en je niet laten leiden door wat er door de politiek, op de tv of in de kranten worden verteld. Je zal niet meer zomaar met de menigte meelopen, maar zelf na gaan denken. Een voorbeeld: wanneer de massa naar rechts loopt, dan denk jij eerst na en misschien vindt jij het beter om naar links te lopen en dan doe je dat.

Overal tegen vechten heeft geen zin, daar hou je de Matrix alleen maar mee in stand. Je zult beter aan jezelf moeten gaan werken, je innerlijk weten moeten gaan vertrouwen. Ergens tegen vechten werkt averechts omdat alles waar je aandacht en energie aangeeft groeit. De natuur is je leermeester. Dus vecht niet tegen de Matrix( het systeem ) of tegen wat dan ook, maar creëer je eigen realiteit. Zo ontsnap je uit de Matrix.

Misschien is het jou ook opgevallen dat zodra je de tv aanzet of naar het nieuws kijkt, de ene ellende is nog niet voorbij of er wordt weer een ander drama aangekondigd. De bedoeling is om jou frequentie zo laag mogelijk te houden en zo blijven we dus constant in een angst en stress cultuur zitten en lijkt er geen ontsnappen meer mogelijk, je verdwaald letterlijk in een donkere tunnel van angst en eenzaamheid. Die Angst zorgt ervoor dat je gevangen blijft in de Matrix ( het systeem). Het antwoord om te ontsnappen is liefde en dankbaarheid , ( ‘volgens Albert Einstein is liefde de hoogste frequentie die er bestaat, de kern van het leven’) . Wees dus de architect van jou leven en geef je kracht niet weg. Daarom lach, zing, knuffel met bomen, praat tegen dieren, wandel door de regen en spring in de plassen, wees dankbaar en gelukkig. Werk niet om meer spullen te vergaren, maar geniet van het samen zijn met familie, samen eten of maak alleen een super lange wandeling door het bos. Maak ook vrienden met jezelf , vergeef je zelf en vergeef anderen, doe wat goed voelt voor jou. Ruik in de lente aan de bloemen en pak je rust in de koude gure wintermaanden. Geniet van alles wat je om je heen ziet. Bak koekjes en appeltaarten. Leer nieuwe recepten maken, of begin eindelijk eens aan die moeilijke puzzel met 1000 stukjes. Het leven is mooi, maar je moet het wel durven zien. Misschien moet je ook eens vaker je telefoon in een la leggen en jezelf niet vergelijken met anderen mensen, want ieder heeft zijn eigen pad te gaan. Laten we proberen om onze energie en frequentie te verhogen, door naar muziek te luisteren die een hoge frequentie heeft.

Het World Economic Forum heeft gezegd, dat de mens de energie bron wordt van de Artificial Intelligence(‘ wij zijn letterlijk de batterijen,’energie’ die de matrix nodig heeft, zie de matrix film uit 1999′). Maar ook heeft het World Economic Forum gezegd in 2030 zal je niets bezitten en toch gelukkig zijn. Ze doelen op de Metaverse, je zal enkel nog leven in een computersimulatie, dat is het beste voor het klimaat. Best een griezelig scenario als je het mij vraagt. Maar angst is een slechte raadgever en de Matrix heeft die angst juist nodig, want angst houd je klein en het is de grootste mentale gevangenis die ons juist in dat systeem houdt. Dus gooi die angst vanaf nu maar in de prullenbak, want vanaf nu creëer jij je eigen realiteit , en die is mooi, je praat alleen nog maar goed over jezelf, want al je woorden zijn voorspellend, laat al die slechte nieuwsberichten maar voor wat ze zijn en zet die tv uit. Vanaf vandaag ben jij de architect van jou eigen leven, gefeliciteerd!

Liefs Yvonne❤️

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *