Inspirerend Leven

Een nieuw jaar…week 1

De eerste week van het nieuwe jaar zit er alweer op en we hebben mooi prachtig weer gehad, veel zon en fluitende vogels, ik kreeg waarachtig zelfs het gevoel van de lente. De kerstvakantie loopt ten einde en maandag begint het gewone dagelijkse leven weer. Zo ook bij ons en het begin van onze doelen gaan nu echt van start. Het plan is om een x bedrag in een jaar te gaan sparen. Daarnaast nemen we onze gezondheid meer serieus en zijn we afgelopen week al meer gaan bewegen. Zo hebben we het mooie Kinderdijk met de prachtige molens bezocht en lopen we elke avond na het eten een uur met de honden. Ik moet nog wel voor elke week een budget gaan samenstellen om de boodschappen te gaan doen, daar ben ik nog niet helemaal over uit, dus daar wordt nog aan gewerkt.

Ik ben zelfs al druk met het verzamelen van lekkere gezonde recepten voor het ontbijt, lunch en avondeten. En ik pak ook weer eens wat vaker mijn oude kookboek uit de kast, want die staan boordevol oud Hollandse recepten, je kent ze vast wel die recepten die je oma vroeger altijd maakte.

Maar niet alleen ben ik op zoek naar recepten om te eten ,ik maak tegenwoordig ook zelf mijn schoonmaakmiddelen met baking soda, azijn en etherische oliën zoals lavendel, citroen, sinaasappel enz.

En met alle kosten die de energierekening met zich mee brengen is het natuurlijk noodzakelijk om daar ook op te letten, dus dikke sokken en vesten, dekentjes op de bank en kaarsjes aan en natuurlijk koud douchen, je weet wel de Wim hof Methode.

Ik had al een tijdje een mooie weekplanner in huis liggen die ik nog niet in gebruik had genomen, maar daar gaat nu verandering in komen, want het beste om iets voor elkaar te krijgen is het opschrijven van al je plannen. Het zal best een uitdaging worden om niet in de oude gewoontes te vervallen, maar het is ook een leuke uitdaging. Ik weet dat het me gaat lukken, want ik ben vastbesloten en daarnaast vindt ik het ook best leuk om mezelf een beetje uit te dagen. Wat zijn jou goed doelen voor het nieuwe jaar?

En laat ik alvast een tipje van de sluier oplichten over het volgende blog verhaal, want die gaat over hoe je uit de Matrix stapt in 2023. Als eerste moet je alles afleren wat je in je leven is aangeleerd. Vanaf het moment dat we worden geboren, worden we geprogrammeerd zowel door de overheid, scholen, televisie, geschiedenis, familie, vrienden, je buren en zo meer, we leven in een constante angst en stress cultuur. Dat is dus de matrix, we worden gedrild en gekneed zodat we goede burgers, werknemers en consumenten worden en voordat je er erg in hebt, lukt het je niet meer om aan die gekkigheid te ontsnappen en beland je in de ratrace. Maar dat is niet waarom wij hier op aarde zijn gekomen. Onthoud dus goed, je vrijheid is een geboorterecht! Het ontdoen van oud zeer is belangrijk, want je zult alles moeten afleren en opnieuw zelf nieuwe vaardigheden aanleren. Het is heel belangrijk om vanuit een hoge frequentie van liefde en dankbaarheid te leven. Het is de sleutel om uit de Matrix te stappen, dus ga vanaf vandaag je elke dag focussen op een hoge dankbaarheid frequentie en laat dat je nieuwe doel zijn voor 2023 !!

Stap uit je comfortzone, want dat is onze grootse gevangenis!

Liefs Yvonne ❤️

2 Comments

  • izerina

    Dat vind ik zo mooi in het laatste boek van zowel David Icke ,als Christina von Dreien.Die oproep om vanuit een hoge frequentie te leven. Soms moeilijk,omdat er ook in alternatieve media negatieve berichten verschijnen. Voorlopg eerst een “nieuwe Marcel Messing”kijken.

  • Yvonne Hijnen

    Het is niet altijd even makkelijk om met alle negatieve berichtgevingen om ons heen de frequentie altijd maar hoog te houden. Maar we kunnen wel proberen om ons best daarvoor te doen. Ook al is niet elke dag even fijn, kunnen we proberen om toch dankbaar te zijn voor wat er wel goed gaat. Nog een fijne dag izerina

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *