Inspirerend Leven

Robocop en Neuralink, wat is er aan de hand met deze wereld

Eigelijk heb ik niet zo veel te melden vandaag, ik wilde jullie liever iets laten zien, in de hoop dat er zoveel mogelijk mensen wakker worden uit deze droom wereld. Hoe rot het ook is, we moeten de werkelijkheid onder ogen zien, dat is niet altijd fijn, maar de waarheid moet gehoord worden.

Dit filmpje wat ik op mijn website zet is heel belangrijk voor ons allemaal. Het is nog niet te laat , maar het wordt wel tijd voor een verandering . Bekijk het filmpje en laat gerust hieronder een reactie achter, wat jij hiervan vind.

Liefs Yvonne ❤️

One Comment

  • izerina

    Dit is doodeng. En het begint naar mijn gevoel zo sluipend. Digitaal paspoort en munt. Gezichtsherkenning. Instanties die nu echt alles van je gaan weten en kunnen misbruiken. En in de toekomst de romeo’s ingeruild voor robocops? Ik had gedacht,dat China de eerste zou zijn. Wat was dan het boek “Ik robot”van Assimov lief

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *