Inspirerend Leven

Jij bent energie, en het systeem heeft jouw energie hard nodig. Laat het niet van je afpakken! jij bent de baas!

De wereld staat in brand! Er is zoveel aan de hand dat we het bijna niet meer kunnen bijhouden en als we overal in meegaan, dan houden we geen energie meer over om zelf een gezond en gelukkig leven te kunnen leiden. Dat is wat ik bedoel met wij zijn energie en iedereen wil wel iets van je. Is het niet het nieuws, dan is het wel hoe we ons over de kop moeten werken om mee te kunnen draaien en tegelijkertijd ons gezin zo gezond en gelukkig mogelijk houden. En laatst was er weer iets in het nieuws over de emancipatie van vrouwen, die moeten meer gaan werken want je wilt toch niet afhankelijk zijn, stel je toch eens voor dat je alles samen zou doen, foei! Er vanuit gaand dat een vrouw in haar leven natuurlijk alleen komt te staan met haar gezin, want scheidingen horen erbij.

Alles draait om energie, er worden oorlogen gevoerd om energie, en zelfs jouw persoonlijke energie wordt ingezet om de wereld te runnen die de 1% rijke elite in handen heeft. Niets wordt geschuwd en alle middelen worden ingezet om jouw energie af te tappen, zodat je nog maar net genoeg tijd over hebt om s’avonds vermoeid alleen nog wat kan hangen op de bank en zappend voor de tv kan zitten. En zelfs dan wordt er door de propaganda heel veel negatief nieuws gepresenteerd, die jouw energie nodig hebben om het allemaal nog groter te maken.

Maar niet getreurd er staat natuurlijk ook flink wat gemak tegenover, daar zorgt de elite natuurlijk ook voor, je wilt wel iets terug voor jouw energie. We hebben natuurlijk alles smart of slim tegenwoordig. We hebben de slimme energie meter, de slimme televisie, de slimme auto. We hoeven ons niet meer druk te maken over het koken want alles is al bewerkt en voorgesneden door de industrie of we doen gewoon een afhaal maaltijd, boodschappen doen daar hoeven we ook niet meer voor in de rij te staan, want de zelfscan kassa hebben we nu of nog beter we doen de boodschappen digitaal, want gemak dient de mens. En tja als je al heel de dag je energie aan andere dingen hebt uitgegeven dan moet je gezondheid maar even wachten. De dokter ook weer blij, want ook zijn schoorsteen moet roken.

Een jaar of wat geleden maakte ik uit het niets een schilderij. Aanvankelijk dacht ik dat ik het schilderde vanwege de natuur die onderdruk staat, wat natuurlijk ook is, maar ik kom nu tot de conclusie, dat het niet de natuur zelf is, want de natuur en de planeet zullen zich prima redden zonder ons, beter zelfs nog zonder de veroorzakers ‘de mens’, het is de mens zelf die op het punt staat om zichzelf te vernietigen als ze op deze manier door blijven gaan.

Geschilderd door Yvonne Hijnen

Dus met andere woorden, wat op het schilderij staat moet niet zijn ‘ We all need to save mother earth’ maar het moet zijn ‘ red onze kinderen, want zij zijn de toekomst’! En zoals het er nu naar uitziet gaat het voor onze kinderen en kleinkinderen er niet heel goed uitzien. Tenzij we onze energie gaan bewaken en een omslag gaan maken in ons denken. Ze zijn op dit moment bezig met een digitale euro, en als die er eenmaal komt is het gedaan met onze vrijheid! Dan zitten we gevangen als slaven in een wereld, die je niet wilt. In plaats van mensen tegen elkaar opzetten, dat gebeurt nu om ons uit elkaar te drijven is het veel belangrijker dat de wereld de handen ineen slaat en beseffen dat wij met de 99% van de wereld bevolking alle energie in handen hebben. Wij zijn samen één grote energiekracht en als we die samen bundelen om het goede te doen, kan daar niemand tegenop, zelfs de 1% allerrijkste van de wereld niet, en dat weten ze! In veel landen krijgen mensen door dat er iets niet klopt met de wereld zoals die nu is, ze worden bewust. En zoals “Nicola Tesla “ooit zei…

‘“If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.”

En de beste man kon het weten dus zorg goed voor jezelf! Laat nooit iemand zomaar van jouw eigen kostbare energie stelen.

Zorg voor goede energie in de vorm van goed voedsel. Op de markt koop je gezonde groente, fruit, noten, zaden, eieren en vis. Zelf vind ik de markt beter dan de supermarkt waar 90% van het voedsel meer problemen voor je gezondheid kan opleveren, dan dat het goed voor je is. Betaal met echt geld, inplaats van te pinnen.

Zorg goed voor je mentale gezondheid, wat laat je in je hoofd binnen komen, in de vorm van televisie, films maar ook muziek heeft grote impact op je energie. Niet voor niets luisteren de 1% elite grotendeels naar klassieke muziek, dat doen ze met een reden. En vooral de jeugd heeft veel toegang tot negatieve muziek, ook dat moet een eyeopener voor je zijn.

Zorg goed voor je fysieke lichaam, beweging moet! En dat hoeft niet alleen de sportschool te zijn, want wandelen en zelfs de huishouding doen kan voor je beweging heel positief zijn.En wees er trots op dat je je huis een gezonde plek laat zijn om te leven, het schoonmaken daarvan hoort erbij. Loop een trap op inplaats van de lift of roltrap.

Lieve mensen, het is nooit te laat om goed voor jezelf te zorgen, laat je nooit aanpraten dat dat niet zo is, ongeacht welke leeftijd je ook hebt !

Liefs Yvonne ❤️

2 Comments

  • izerina

    Afgelopen week zag ik een lezing van Karin Hamaker en eentje van Mattias Desmet. Beiden met een positief eind,wat wij allemaal samen met onze energie kunnen bereiken

    • Yvonne Hijnen

      Hoi izerina, dat moet een interessante lezing zijn geweest.We kunnen zoveel meer bereiken als we onze energie veel wijzer zouden gebruiken.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *