Inspirerend Leven

Dit is de echte reden waarom David Icke Nederland niet binnen mag komen

U bent niet welkom om te spreken op een vredesdemonstratie‼️ Wat…⁉️ Herhaal dat nog eens…u bent niet welkom in Nederland, wat zeg ik…u bent niet welkom in heel Europa omdat u de waarheid spreekt⁉️

Oké, hier moet ik even van bijkomen.

We leven in Nederland, een land wat heel graag opschept over vrijheden, democratie, vrijdenkers…en dit land laat een man niet binnen omdat hij iets te vertellen heeft waar men het in Den Haag niet mee eens is?? Maar volgens mij betekend vrijheid, dat je het met elkaar oneens mag zijn, dus als jij niet achter Icke zijn verhaal staat, is dat je goed recht. Je hoeft ook helemaal niet naar de man te luisteren of naar de vredes demonstratie te komen, dat is ieder zijn goed recht. MAAR…er zijn mensen die heel graag naar Davis Icke luisteren, en wie zijn de dames en heren in Den Haag dan om dat voor jou te beslissen.

Ik ken David Icke al heel wat jaren, ik begon hem al te volgen in 2011 en nog nooit heb ik iets negatiefs over hem kunnen ontdekken. Hij spreekt alleen waarheden uit, die natuurlijk niet altijd even leuk zijn om te horen, maar waarheid is waarheid.

Zijn boeken zijn dan ook een aanrader, zodat je een beetje weet waar ik het over heb. Momenteel ben ik in een boek bezig van Icke ‘ Het Fantoom zelf’, over manipulatie, controle en de weg naar vrijheid.

Een klein stukje uit het boek:

Steeds meer mensen vragen zich af wat er gaande is in de wereld en waar het nu precies om gaat in het leven’. Een groeiend aantal mensen heeft een ongemakkelijk gevoel over de richting die de maatschappij op gaat, zonder precies te weten waarom. Er is iets gaande, maar wat?

David Icke is al meer dan 25 jaar bezig met het ontrafelen van dat wat’ – en tevens door wie, waarom en hoe. In het fantoomzelf neemt hij de lezer mee naar de schaduwwereld van het ongeziene, om het grote verhaal openbaar te maken achter wat zich in het dagelijkse leven van iedereen aan het ontvouwen is. Wie of wat legt de aard van dit’ dagelijks leven’ aan ons op?

David Icke beantwoordt deze vragen op kristalheldere wijze en onthult hoe de werkelijkheid waarvan wij denken dat hij echt zo is, in feite een virtuele simulatie is die onder controle staat van een verborgen macht. Een macht die de mensheid heeft weten te manipuleren om slaaf te worden van een gedownloade schijnperceptie van zichzelf de wereld en de werkelijkheid.

De sleutel in dit verhaal is het fantoomzelf- het jou’ waarvan je denkt dat jij het bent, maar dat je in wezen niet bent. Het is de persoon die je ziet als je in de spiegel kijkt, degene die je een naam, een levensverhaal en een veelvoud aan labels geeft. Het schijnzelf dat je realiteitsgevoel geknecht houdt in begrenzingen, in het kleine onmachtige ik ‘ dat zijn plaats kent’.

We leven in de wereld van het fantoomzelf en dat is de reden dat de maatschappij zo onmenselijk, dom en geestesziek kan zijn. Maar als we de poort naar het oneindig zelf gaan openzetten, kan het niet anders dan dat de waanzin tot een einde komt- en dat gaat ook gebeuren.

Lieve mensen, verdiep je in wat er echt gaande is in de wereld en denk zelf na, laat je geen zand in de ogen strooien door de zogenaamde elite die het zo goed met ons menen voor te hebben. Het is de bedoeling dat de boeken van Icke je doen beseffen dat niet alles is wat het lijkt, maar dat je de moed hebt om voor je zelf na te denken.

En voor alle mensen die vandaag 6 november 2022 naar de vredes demonstratie in Amsterdam gaan, bedenk dan dat vrede ✌🏻 ❤️ is waar alles om draait. Het enige wat je hoef te doen is niet meewerken waar je niet achter staat🍀✨🌏 Ik wens je een fijne dag 🙏

Liefs Yvonne ❤️

6 Comments

 • izerina

  Ik zag zijn interview bij Jorn Luka. Niet alles onderschrijf ik,maar het was boeiend.Mijn opa zei altijd “neem kennis van alles en behoud het goede”.

  • Yvonne Hijnen

   Beste Vlasje, gelukkig hoeven we elkaar hierin ook niet te begrijpen, dat is dus juist waar het omgaat, vrijheid van een eigen mening, wat jij ziet als opruiing, ervaar ik als vrijdenken 👍. Van mij mogen er nog veel meer van zulke bewuste mensen zijn!😉 Alsnog bedankt voor je reactie

 • Thea

  Dat zei mijn vader ook altijd maar helaas in de het intervieuw en in zijn boek ( 56 bladzijden gelezen, toen moest ik kotsen) heb ik weinig goeds kunnen vinden!

  • Yvonne Hijnen

   Hoi Thea, dat geeft helemaal niets hoor, ieder heeft zo zijn eigen mening. Ik zou zeggen gewoon het nieuws op tv blijven volgen, misschien dat je daar iets goeds kan vinden in wat ze te vertellen hebben. Dank voor je reactie.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *