Natuur

Once upon a time there was…

Once upon a time there was peace en beauty one earth! Er was eens heel, heel lang geleden een planeet ‘ Gaia of Moeder aarde‘ een prachtige plek om te leven voor mens, plant en dier, maar sinds de overname van de industrie, technologie, multinationals en de 1% allerrijkste der aarde is er van vrede en beauty geen sprake meer en is hier niet veel meer van over! Er is een spirituele oorlog gaande en er is nu zoveel nep, dat zelfs de waarheid mensen bang maakt! Alles wordt omgedraaid, wat goed is wordt slecht, en wat slecht is wordt goed. En als ze je een kant op laten kijken om je af te leiden, ga er maar vanuit dat er aan de andere kant iets gaande is, dat ze liever niet willen dat je ziet. Laat je niet afleiden door mooie praatjes, mooie vakanties of andere afleiding manoeuvres maar probeer bij de les te blijven. De waarheid zit in jezelf en de enige weg om uit deze matrix te stappen is terug keren naar wie je bent , een terugkeer naar jezelf. ” The only way out is in_ Ralph Smart“.

Voor veel mensen breekt er een onzekere tijd aan met aan de ene kant een energiecrisis en aan de andere kant een voedselcrisis. Hoe moeten we hier mee omgaan en kunnen we proberen om de angst voor schuld en gebrek om te zetten in een positieve mindset van genoeg en overvloed. Dit zijn behoorlijke uitdagingen waar we voor staan, vooral voor mensen met gezinnen met kinderen en ouderen. Ik heb hier natuurlijk niet alle antwoorden op, maar ik kan wel zeggen wat ik zelf ga doen wanneer ik in de situatie terecht kom.

  1. Allereerst zou ik enkel nog alleen maar gezond eten en mijn eten grotendeels van de markt halen. Waarom? Omdat ik weet dat hoe gezonder je eet, hoe stress bestendiger je bent en je minder met dokters en ziekenhuizen te maken krijgt. Waarom op de markt? Omdat supermarkten teveel monopolie posities hebben en ik liever streef naar eerlijke handel omtrent voedsel. Daarnaast scheelt het heel veel geld en eet je altijd vers, heeft het fruit godzijdank nog pitten, en is het best gezellig om over de markt te slenteren en je weekvoorraad uit te zoeken.
  2. Ook zou ik investeren in lekkere dikke dekens, kruiken, kaarsen en theelichtjes en s’avonds ga ik op tijd naar bed en lees ik een goed boek. Mocht het maandelijkse termijn van mijn energie echt de spuigaten uitlopen en dreig ik in de schulden te raken… nou mij niet bellen, ik ga niet Den Haag spekken, dus ik laat de boel per direct afsluiten en ik ga survivallen in eigen huis, maar schulden maken…no way! En als iedereen dat zou doen…Ha…dan vallen de energie maatschappijen om…en dat wil Den Haag niet, dus kom maar op met je reddingsplan! Want als er een miljoen mensen geen energie meer betalen, dan moeten ze wel iets gaan doen. Want laten we eerlijk zijn, de bevolking van welk land dan ook wil helemaal geen oorlog, het zijn de machtige elite met hun grootheid waanzin en hun globaliseerde en zelf gecreëerde schaakspel de wereld in hun macht houden.
  3. Ze willen angst zaaien, met pandemieën en gebrek aan basis behoeften en houden je in hun klauwen middels door schulden! Laat je niet gek maken, houd je poot stijf en schaam je nergens voor, want het is niet onze oorlog en zeker niet onze keus om je energie rekening niet te kunnen betalen. Iedereen zit in hetzelfde schuitje. We moeten weer terug naar de basis en geloven in je eigen kracht, want heus die hebben we!
  4. Pak je kracht terug!!! Geloof in de kracht van de aantrekking en denk in overvloed alsof je het al hebt en bovenal ze willen dat we angstig zijn en blijven, want angst regeert de wereld. Laat je niet gek maken, want liefde is onze enige kracht om deze wereld nog te kunnen redden. Oorlog voeren om vrede te krijgen is de grootste leugen die er bestaat, hieronder een brief die Einstein aan zijn dochter schreef

Een brief van Einstein aan zijn dochter: Liefde is de kern van het leven

Geschreven door Einstein, aan de Hebreeuwse Universiteit, met de opdracht om hun inhoud niet eerder te publiceren dan twee decennia na zijn dood. Dit is een van hen.

‘Toen ik de relativiteitstheorie voorstelde, begrepen maar weinig mensen mij, en wat ik nu ga onthullen aan de mensheid zal ook botsen met de misverstanden en vooroordelen die de wereld beheersen.

Ik vraag je de brieven zo lang mogelijk te bewaken, jaren, decennia, totdat de maatschappij klaar is om te accepteren wat ik hieronder uitleg.

Er is een extreem intense kracht waar de wetenschap tot nu toe nog geen verklaring voor heeft. Het is een kracht die alles regeert, achter elk fenomeen in het universum schuilt én het is een kracht die nog niet door ons is geïdentificeerd. Deze universele kracht is de LIEFDE

Toen wetenschappers naar een verklaring voor het universum zochten, vergaten ze de allersterkste onzichtbare kracht. Liefde is een licht dat een ieder verlicht die liefde geeft of ontvangt. Liefde is zwaartekracht, want het creëert aantrekkingskracht tussen mensen. Liefde is kracht, want het verveelvoudigt het beste in de mens en de liefde zorgt ervoor dat de mensheid niet verdoofd raakt door zijn blinde zelfzuchtigheid.

Liefde openbaart en onthult. We leven en sterven voor de liefde. Liefde is God en God is liefde.

Deze kracht verklaart alles en geeft betekenis aan het leven. Het is de variabele die we te lang hebben genegeerd, misschien omdat we bang zijn dat het de enige kracht in het universum is die we niet aan kunnen sturen.

Om liefde zichtbaar te maken, maakte ik een simpele vervanging van mijn bekendste formule. Als we in plaats van E = MC² accepteren dat de energie om de wereld te helen, verkregen kan worden door liefde, vermenigvuldigd met de lichtsnelheid in kwadraat. Dan komen we tot de conclusie dat liefde de sterkste kracht is die er bestaat, omdat het geen grenzen kent.

Liefde openbaart en onthult. We leven en sterven voor de liefde. Liefde is God en God is liefde.

Nadat het de mensheid keer op keer niet lukte om andere krachten in het universum te controleren, is het nu van essentieel belang dat we ons bekend maken met een andere soort energie.

Als we willen dat ons soort overleeft, als we de betekenis van het leven willen vinden, als we de wereld en elk levend wezen op de aarde willen redden, is liefde het enige juiste antwoord.

Misschien zijn we niet in staat een letterlijke liefdesbom te maken, een apparaat krachtig genoeg om alle haat, egoïsme en hebzucht te vernietigen.

Maar, iedereen draagt een kleine maar krachtige liefdesgenerator bij zich waarvan de energie hunkert naar vrijlating.

Wanneer we leren deze energie te geven en te ontvangen, lieve Lieserl, weten we pas echt dat liefde alles overwint. Dat de liefde in staat is om van alles te overstijgen. Want liefde is de kern van het leven.

Ik betreur het ten zeerste dat ik niet heb kunnen uitdrukken wat er in mijn hart zit. Mijn hart dat al mijn hele leven stilletjes voor jou klopt. Misschien is het te laat om mijn excuses aan te bieden, maar aangezien tijd relatief is moet ik je vertellen dat ik van je houd. Dankzij jou heb ik het ultieme antwoord gevonden!

Je vader,

Albert Einstein”

Lieve mensen, ik wens iedereen veel liefde, licht en kracht toe in deze uitdagende tijd 🙏✨💕

Liefs Yvonne ❤️

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *