Inspirerend Leven

The great escape

Goeiemorgen lieve mensen, toen ik vanmorgen vroeg een wandeling met mijn hondjes maakte door mijn buurtje , genoot ik van het mooie zonnige weer. Overal zag ik de vogels genieten van een rustige zondag morgen en zo liep ik ook wat te mijmeren en wat foto’s te schieten van elke vogel die ik tegenkwam. Op een gegeven moment keek ik naar boven omdat ik wat roodband parkieten kwetterend over hoorde vliegen. En tot mijn verbazing zag ik een enorme drukte in de lucht van vliegtuigen. Het eerste wat er bij me te binnen schoot waren de boeren, die moeten het veld ruimen vanwege een stikstof probleem en dan vliegt dit boven ons hoofd? En dan praat ik nog niet eens over de Chemtrails ( ‘Hij die het weer controleert, heeft controle over de planeet, Amerikaanse president Lyndon B.Johnson’) , nee ik heb het nu alleen nog maar over die file van vliegtuigen in de lucht… hmmm🤔. Wanneer het Den Haag werkelijk om de natuur te doen was, dan zou ik hele blogs kunnen vullen met hele tegenstrijdige natuurvervuilers, die klaarblijkelijk geen probleem zijn. Het wordt allemaal steeds ongeloofwaardiger wat ze ons op de mouw willen spelden.

Ik bedoel maar, je ziet nu alleen nog maar het stukje van wat ik fotografeer, maar er waren nog veel meer vliegtuigen, werklijk overal kwamen ze vandaan. Bizar gewoon!

We leven in een tijd , dat er steeds meer verborgen geheimen aan het licht komen, en dat is geen prettig gezicht. Steeds vaker krijgen we piek beelden te zien van wat er in de Matrix gebeurt en steeds meer mensen gaan het licht zien en willen ontsnappen. En af en toe stappen ze uit de matrix en zien wat er werkelijk aan de hand is in de wereld ,en dat niet alles is wat het lijkt. The Great Reset wordt dan ook the Great Escape! We leven op het moment in heftige tijden en veel mensen krijgen dan ook met grote uitdagingen te maken We komen onszelf als het ware tegen. Het World Economic Forum heeft grote plannen met Europa en ze willen ons laten leven als Avatars, maar of ze dat zal lukken, ik denk het niet. Waarom het ze niet zal lukken zal ik je uitleggen. Maar eerst laat ik je wat foto’s zien van de vogels die ik vanmorgen tegenkwam op mijn wandeling, een glimp van het echte leven, een leven waar we weer naartoe moeten. Want wij zijn één met de natuur, wij zijn de natuur!🌿

Blauwe Reiger
Grauwe Ganzen
Canadese Gans
Tortelduif
Waterhoentje
Nijlgans

Steeds meer mensen hebben door dat er iets niet in de haak is. Waar je eerder nog veel mensen had die twijfelde, en zelfs mensen die flink schrokken van mensen die een kritisch geluid lieten horen, die beginnen zich achter hun oren te krabben. Teveel crisis op crisis en teveel ongeloofwaardigheden in Den Haag, heeft veel mensen aan het denken gezet. En daar ben ik heel blij mee, want mensen beginnen eindelijk meer zelf na te denken inplaats van volgen van de massa.

Wat ik zelf doe? Wel ik probeer ( lukt heus niet altijd) gezond te eten. Ik haal mijn boodschappen tegenwoordig meer op de markt en betaal met geld. Ik gebruik geen Q R codes. Ik heb geen social media. Ik zal mij NOOIT laten vaccineren voor bijvoorbeeld Corona. Ik volg mijn intuïtie en denk voor mijzelf. Ik heb niets met merkkleding en ik kijk niet op tegen zogenaamde hooggeplaatste mensen of Bnners. Ik volg de geldstromen. Ik ben een vegetariër, maar geloof niet in nepvlees. Ik boycot alles wat een relatie heeft met het WEF ( World Economic forum) voor zover dat gaat. En ik steun de boeren, hoewel ik wel vindt dat er iets moet veranderen met de manier van het houden van dieren in massa stallen, maar uiteindelijk zijn ook de boeren het slachtoffer van de industrie en van mensen zoals bij het WEF!

Een mooie uitleg van Vandana Shiva over de boerenprotesten in Nederland kun je hier zien.

Lieve mensen ik hoop dat het jullie goed gaat🙏 💚

Liefs Yvonne ❤️

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *