Inspirerend Leven

Stap uit de matrix en creëer je eigen geluk

Elke dag zeggen mijn man en ik tegen elkaar ‘ Wat hebben we het toch goed hè‘ , wij vertellen elkaar dan hoe dankbaar we zijn voor alles wat we hebben bereikt en nog gaan bereiken in het leven, dat we gezond zijn, dat onze kinderen en kleinkind gezond zijn, dat we een dak boven ons hoofd hebben en goed te eten en drinken.

Het is 5 uur in de ochtend, en als we net wakker zijn bedenken we ter plekke, kom we gaan lekker een frisse neus halen op het strand. Daarna stap ik uit bed en ga ik vast een pot koffie zetten, terwijl Rene even naar buiten loopt met de hondjes. Daarna spring ik in de douche, poets mijn tanden, kleed me aan en fatsoeneer ik mijn haar.

In een half uur zitten we dan in de auto met een thermoskan koffie en een goed humeur gezellig te kletsen over het leven van alledag. Dan komen ook de wat belangrijkere gesprekken over de heftige situatie’s zoals energie armoede, voedselschaarste die eraan zit te komen en al die andere ellende die op ons af schijnt te denderen..

En ondanks dat er moeilijke tijden aan zitten te komen, blijven wij gefocust op wat belangrijk is, we laten ons niet afleiden door wat de mainstream media ons probeert wijs te maken. Want wie nu nog zijn ogen niet geopend heeft voor de 1% elite die het niet heel goed met het volk voor heeft, die is waarschijnlijk niet meer te redden.

Voor je zelf denken is in dit stadium dus heel belangrijk. Zorg dat je een plan hebt en focus je daar compleet op. Laat je niet afleiden! Wat ik doe in de situatie waar we in terecht zijn gekomen?

Je mag gerust weten dat ik geloof in de wet van de aantrekkingskracht, alles wat je aandacht geeft groeit, dus ik probeer zoveel mogelijk mijn frequentie/energie te verhogen door met de juiste mensen om te gaan, mooie muziek te luisteren, lachfilms te kijken en zoals Rene en ik altijd tegen elkaar zeggen’ wat hebben we het toch goed hè’.

Daarnaast zorg ik goed voor mijn gezondheid, door gezond te eten en drinken. Hoe dan? Allereerst door alle suiker uit mijn voeding te halen en alle bewerkte voeding te laten liggen. Ik kook vanuit de basis alles zonder pakjes en zakjes. Probeer ook minder te eten, dat is ook belangrijk. Wat drink ik? Water, koffie, thee en af en toe een wortel of bietensap. Het fruit die ik neem is een appel, peer of wat bessen, oer Hollands fruit dus. Een handje walnoten en soms een stuk zelf gebakken appeltaart bij de koffie.

Elke week ga ik naar de markt, om allerlei basis producten te kopen om lekkere maaltijden te kunnen bereiden voor heel de week.

Als ik naar de supermarkt ga, dan kijk ik eerst even de reclamefolders na om wat basisproducten in te kunnen slaan. Ook zorg ik ervoor dat ik kaarsen in huis hebt en water, want je weet maar nooit. Met de energie doe ik heel zuinig en probeer ik me eigen niet gek te laten maken door alle berichten die je voorbij ziet komen. Je heel goed voorbereiden is een goed plan en bedenk een eigen positieve affirmatie.

Stap vandaag nog uit de simulatie/matrix en creëer je eigen geluk, laat dit niet afhangen van anderen.

Liefs Yvonne ❤️

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *