Inspirerend Leven

Je intuïtie is je beste vriend

Na een ijskoude douche als je net wakker bent, Is het geluid en de geur in huis van een pruttelende koffiepot hemels. Ik doe sinds een maand of twee aan koud douchen ofwel de Wim Hof Methode. En ik kan het echt iedereen aanbevelen, want je voelt je daarna echt geweldig, en de warme koffie smaakt dan nog lekkerder. Ik drink de laatste tijd in de ochtend één kopje koffie en het bevalt me prima.

Het begin van een nieuw jaar heeft me opnieuw kracht gegeven, kracht om een hoop te gaan veranderen.

Nu we uit de matrix gestapt zijn, is het tijd voor eigen verantwoordelijkheid, we hebben ons hele leven teveel vertrouwd op overheden, dokters, het voeding centrum, supermarkten, sportscholen, psychologen, Farmaceuten en ziekenhuizen. Want allen hadden ze het goed met ons voor …toch? Niets bleek minder waar, het doel van al deze bedrijven is als eerste altijd…geld!

Misschien is het een goed idee om te beginnen met de juiste informatie op te zoeken. En dat is zeker niet eenvoudig aan al die wirwar aan informatie op het net. Maar toch is het belangrijk om je te blijven informeren en onderzoeken, want alleen dan kan je erachter komen of iets wel of niet goed voor je is. Eén ding is me wel duidelijk geworden, de waarheid zal je nooit vinden op de tv, want daar houden ze juist de matrix in stand. En daar moet je nou juist doorheen zien te prikken. Dus tv uit en internet aan, op zoek naar het echte nieuws!

Nu is het natuurlijk ook niet de bedoeling dat je heel de dag achter je laptop of in je telefoon zit, want dan kom je ook bedrogen uit, pas daar dus wel voor op.

Ga dus veel de natuur in en ontspan terwijl je naar de vogels luistert en geniet van de zon op je huid of desnoods de regen en wind in je gezicht want ook dat kan verfrissend zijn.

Ik ben het nieuwe jaar begonnen met het uitruimen van mijn huis, alles wat overbodig is mag weg. En het kopen van spullen, daar gaat een streep doorheen. Zo belast ik de planeet minder en ook nog eens mijn portemonnee. Mijn eten kook ik zelf from scratch en probeer ik alleen seizoensproducten te kopen. Een moestuintje zou natuurlijk helemaal top zijn, alleen ik heb geen tuin, dus dat zal moeilijk gaan.

QR code zal ik nooit gebruiken, omdat dat het begin van slavernij is en niemand gaat mij vertellen wat ik wel of niet kan doen. Dus de horeca is zolang ze de QR code hanteren voor mij niet meer een optie. En eerlijk gezegd maak het me niets uit, je wordt er zelfs vindingrijk van. Zo neem ik van de zomer een groot kleed en picknickmand vol lekkers mee en voilla het uitje is compleet. Of ik koop een koffie to go en ga op een bankje zitten, niets meer aan doen. Het leven is zo leuk als je het zelf maak, ik hang mijn eigen slingers wel op.

Sporten ook zo iets, iedereen in paniek omdat de sportscholen dicht zijn, terwijl je gewoon naar buiten kan om te gaan sporten, ze hebben ons zo wijsgemaakt dat we naar een sportschool moeten om in beweging te blijven. Buiten zijn is toch veel gezonder dan in zo’n duffe ruimte, en mocht het slecht weer zijn dan sla je een dagje over, ook geen man over boord.

Mijn sport is wandelen met mijn twee shelties, die houden me qua beweging gezond. Volgende week hebben mijn man en ik vakantie, en gaan wij lekker hiken door heel Nederland, want zelfs in Nederland valt nog genoeg te zien. Ik zal er binnenkort een verslag over doen.

Als iedereen dit deed en de overheid laat zien dat we niet te manipuleren zijn en ons niet laten dwingen of afleiden van wat werkelijk belangrijk is in het leven, dan komt alles wel goed. Maar we moeten vanaf nu onze krachten bundelen want samen staan we sterk. Vertrouw op jezelf, luister goed naar je intuïtie en geef niet toe!

We don’t need the system, the system needs us’!

Zo en nu eerst even een groene smoothie maken met banaan, spinazie en een lepel pindakaas…jummie👍

Zo zijn bananen vitamine C bommetjes en heeft spinazie vitamine A, vitamine B6, vitamine K en ijzer. En pindakaas bevat naast eiwitten en gezonde vetten , vezels ( stimuleren een goede darmwerking) vitamine E ( remt o.a het verouderingsproces) magnesium( goed voor de botten en spierherstel) vitamine B6 en zink ( goed voor het immuunsysteem) Ook zit er in pindakaas foliumzuur, ijzer, koper, calcium en vitamineA. Dus af en toe een lepeltje door je smoothie ,smaakt heerlijk en zeker voor vegetariërs is het vanwege de extra eiwitten aan te raden.

Fijne week 🌿

Liefs Yvonne ❤️

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *