Inspirerend Leven

Gevangen in een land

Terwijl ik nog nooit iets op mijn kerfstok hebt gehad en mijn leven altijd best wel rustig verliep, begin ik me nu toch wel heel ongerust te maken over de toekomst van mensen en dan doel ik niet alleen op mensen zonder QR code ( de digitale gevangenis!). Terwijl ik eigenlijk van nature een vrij nuchter persoon ben begin ik na twee jaar pandemie drama het toch wel te voelen, want verdraaid nog aan toe ik zit in een gevangenis en hoe ik het ook bedenk, er zijn niet veel ontsnappingsroute meer mogelijk. Want de politiek is alles flink aan het dicht timmeren zodat er nergens een kiertje meer vrij is om te ontsnappen. Ik ben een gevangene geworden van een land… Nederland!

Wanneer je een QR code moet laten zien als je naar een kerstmarkt wil! Gebeurt dit nou echt ,Nederland wat is er met je gebeurt!!

Laat ik even een kop koffie inschenken voordat ik verder schrijf. En laten we nou voor de verandering eens eerlijk zijn tegen onszelf. Je hoeft echt geen complot denker te zijn om te zien dat het helemaal fout gaat in ons land.

En geloof me dat het fout gaat dat zien we volgens mij allemaal wel al een tijdje, ( zelfs de gevaccineerde!) maar de regering begint nu toch wel heel erg door te slaan, je wordt haast bang van ze! Oké, oké misschien is bang niet het juiste woord, maar eng en griezelig zijn ze wel. Ik hoef je vast niet uit te leggen met wat ik bedoel als ik zeg dat ons nieuwe kabinet met hun snode plannen het land nog verder de afgrond in zullen duwen. Hetzelfde leugenachtige kabinet is terug in het zadel en lacht zich rot om al die angstige mensen die uit hun hand eten. De propaganda machine gaat weer verder!

Maar goed, Yvon zou Yvon niet zijn, als ze niet bezig is met een eigen ontsnappingsplan🤔 Een beetje positiviteit is toch belangrijk, dus ben ik maar begonnen met mijn zelfgemaakte boek ‘ Book of Shadows ‘! Nou moet je niet denken dat ik naar een uitgever ben gerend om een boek te laten uitgeven hihi, dat is niet mijn plan en het schrijven van een boek is ook niet één van mijn talenten, maar ik ben gewoon zelf heel creatief begonnen met een fantasie boek te creëeren die ik helemaal naar eigen ontwerp maak en daar schrijf ik dan allerlei tips in die ik in al die jaren heb verzameld over van alles, zoals gezonde E-nummer vrije voeding, de Wim Hof methode informatie verschaft over hoe gezond de kou is voor een goed werkend immuunsysteem, zelfvoorzienend zijn, de maancyclus, helende kristallen, helende kruiden, hoe belangrijk mediteren is voor je geest, yoga, betoverende bos wandelingen en nog veel meer, want ik weiger pertinent om mee te doen aan een totalitaire staat! Dus ik zoek zelf wel naar een oplossing voor een goede gezondheid en bepaal zelf wel hoe ik mijn eigen leven indeel en neem daarmee de verantwoordelijkheid voor mijn eigen gezonde leven. Bekijk ook dagelijks I Am …affirmaties voor een krachtig en positieve begin van de dag. Begin net als ik vandaag nog met het vernieuwen van je leven! Succes…💚

Liefs Yvonne ❤️

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *