Inspirerend Leven

Noodkreet uit Oostenrijk

Ik kreeg gisteren een noodkreet uit Oostenrijk onder ogen en die is niet mis, wat zeg ik ,dit gaat iedereen aan, vandaar dat ik even uit mijn comfort zone treed omdat dit bericht te belangrijk is om niet te delen!

Het is nu 6 uur in de ochtend en terwijl manlief en de hondjes nog heerlijk liggen te slapen, schenk ik mezelf een bak sterke koffie in, die kan ik nu wel gebruiken. Je mag gerust van me weten dat ik gisteravond moeilijk de slaap kon vatten, want we staan voor een hele griezelige tijd in ons leven.

Nooit had ik verwacht dat ik iets op mijn blog zou schrijven van wat er nu gaande is in de wereld, maar het kan niet anders.

Oké, waar doel ik op. Het leven zoals die nu aan ons voorbij trekt, het klopt niet meer. Wat is er in een tijdsbestek van zo’n 20 maanden gebeurt! Laat ik je een stukje laten lezen over de noodkreet die ik onder ogen kreeg uit Oostenrijk.

Kijk, luister en huiver naar de noodoproep vanuit Oostenrijk hieronder.

De man die vertelt dat als een ongevaccineerde in Oostenrijk vanaf 1 januari 2022 aanstaande wordt betrapt deze een boete krijgt van 2.000 euro. Daar blijft het niet bij, want die persoon kan meerdere keren per dag worden betrapt en iedere keer een boete van 2.000 oplopen.

Wanneer de boetes niet worden betaald, dan volgt een gevangenisstraf van maximaal 1 jaar. Voor dat doel komen er speciale gevangenissen, zeg maar concentratiekampen.

In de praktijk betekent dit als mensen eenmaal in die kampen verdwijnen ze er nooit meer uit zullen komen zonder dat ze volledig zijn gevaccineerd.

De man in de video vraagt iedereen om alarm te slaan over wat hier gebeurt. Dit is Europa anno 2021, dit is iets dat niet mag en niet kan. En toch gebeurt het, toch laat iedereen het gebeuren.

Een link naar de bron: https://mail.niburu.co/buitenland/16917-noodkreet-uit-oostenrijk

Lieve mensen, nou vraag ik je dit is toch onmenselijk en dat mag toch nooit gebeuren. En laten we niet vergeten dat dit ook naar Nederland gaat komen. En dan hebben we het over het opsluiten van onschuldige mensen, oude mensen, jonge mensen, kinderen, iedereen dus die niet gevaccineerd is zou zomaar zonder pardon de gevangenis in kunnen verdwijnen. Dat is toch misdadig! Wil jij hier aan meedoen? Nou ik niet!

Daarom vraag ik iedereen om zijn gezonde verstand weer te gaan gebruiken en niet te blijven hangen in deze angst zaaiende cultuur, die de heren in Den Haag ons doen verkeren. We moeten elkaar niet aanvallen en zeker niet verraden. Of je nu wel of niet gevaccineerd bent we willen allemaal hetzelfde en dat is in gezondheid en liefdevol met elkaar samen leven. Laat je geen zand in de ogen strooien, want hoeveel prikken ze je ook laten nemen, uiteindelijk zal je je immuunsysteem alleen maar kunnen versterken door een gezonde leefstijl en daar kan je zelf heel veel aan doen en dan bedoel ik niet om massaal in de rij te gaan staan om je een boosterprik aan te laten smeren, want die zal je nooit je vrijheid teruggeven wat de overheid daar ook over verteld! Pak je kracht terug en werk aan je eigen gezonde leven. Dat is de allerbeste aanval tegen alle ziektes in het leven, niet alleen Corona!

Wat kunnen we dan wel doen? Als eerste:

 • Pak je kracht terug en geloof in je zelfhelend vermogen van je lichaam!
 • Gooi die QR code app van je telefoon, laat je niet chanteren met zogenaamde vrijheid!
 • Boycot alles waar je een QR code moet laten zien!
 • Ga niet meer vliegen en boycot vakantielanden die QR codes hanteren
 • Bedenk een nieuwe manier van samenleving die eerlijk en oprecht met mens, dier & natuur omgaat
 • Laat van je horen, en laat iedereen zien wat er in Oostenrijk gaande is, maar houd de eer aan jezelf en hou het netjes wat anders gebruiken ze martial law (krijgswet) en dan kunnen we straks helemaal niets meer.
 • Ga gezond leven, gebruik alleen nog voedsel zonder E-nummers, koop het boekje van Corinne Gouget ” wat zit er in uw eten?”.
 • Probeer niet gefrusteerd te raken door deze gang van zaken, onthoud wij zijn met meer en kunnen alles bereiken wat we maar willen, gedachten zijn krachten.

Ik besef dat dit alles wat je nu lees best heftig overkomt en ook ik vind het niet leuk om zo’n een bericht eruit te moeten gooien, maar wanneer er groot onrecht wordt gedaan, en over de hele wereld de mensheid ernstig bedreigd wordt dan kan ik niet meer blijven toekijken.

Lieve mensen deel dit bericht gerust aan iedereen en laten we alsjeblieft niet elkaar bestrijden maar de handen ineen slaan, we hebben juist nu elkaar hard nodig. Onze kinderen en kleinkinderen zitten in grote nood als dit hun toekomst moet worden, dit kunnen we niet laten gebeuren.

Geloof niet alles klakkeloos wat de overheid je verteld ( “denk aan de vele leugens die ze de afgelopen tijd verteld hebben”! ) maar ga zelf op onderzoek uit, het is treurig, maar het is niet allemaal oké wat er nu gaande is en ga er maar vanuit dat er een tweede agenda is die wij niet te zien krijgen.

Ik ben niet gelovig, maar toch zeg ik uit de grond van mijn hart …God zij met u 🙏

Liefs Yvonne ❤️

2 Comments

 • Danielle

  Het is inderdaad een vreselijk enge wereld.
  Mensen hebben een kort lontje en vallen elkaar inderdaad aan.
  Haat en bijt is wat er gezaait wordt en ik vind het daarom niet raar wat er in Rotterdam gebeurd.
  Maar het is geen normale situatie.

  Als je ik je verhaal zo lees snap ik heel goed dat je er slapenloze nachten van heb.

  Amen🙏🏼
  Groetje Danielle 🐾🐾

 • Yvonne Hijnen

  Het is inderdaad een hele enge wereld geworden, ik zie heel veel nare dingen gebeuren in mijn omgeving. Je kan nu goed zien bij bepaalde mensen, met wie je te maken hebt omdat het masker van veel mensen is afgevallen.
  ik hoop dat mensen zich niet laten lijden door angst, want dat is een hele slechte raadgever, laten we ons logische verstand niet verliezen door de verdeeldheid zaaiende heren in Den Haag!

  Dank voor je lieve berichtje Danielle, wij en de hondjes wensen jullie en de sheltie dames hele fijne kerstdagen en een voorspoedig 2022✨

  Liefs Yvonne ❤️

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *