Natuur

Het Genetisch manipuleren van een wereld bevolking

Als ze het op NPO1 in het ochtendprogramma WNL hebben over meer propaganda om de ongevaccineerde te bewerken, dan moeten je de haren toch overeind gaan staan!🤔 Nu is het toch wel stilletjes aan tijd om de tv voor eens en voor altijd op zwart te zetten!

Een hele goede morgen iedereen… ik zit hier lekker op de bank met een kop warme cacao met rijstmelk, even wat te zappen, noem het een beetje wakker worden voordat ik aan de dag begin. Waarom ik de tv eigenlijk op WNL laat staan weet ik eigenlijk niet, want het gaat tenslotte telkens maar over een ding en dat zijn aankomende nieuwe lockdown maatregelen. En wie wordt daar niet moedeloos van.

Zoals je waarschijnlijk nog niet wist, ben ik al heel wat jaren geleden een onderzoek gestart naar het genetisch manipuleren van groenten en fruit, en wat dat kan doen met de gezondheid van mensen. Door de jaren heen ben ik al heel wat onvoorstelbaar griezelige zaken tegen gekomen omtrent dit soort Frankenstein voedsel. Ik huiver dan ook van levensgevaarlijke bedrijven zoals Monsanto (nu overigens Bayer!) en Syngenta. Mijn grote inspiratie bron op dit gebied is een vrouw waar ik veel respect voor heb en dat is voor mij de Indiaase Activiste en Wetenschapper Vandana Shiva en ik volg dan ook al haar lezingen .

Misschien dat het nog niet voor iedereen duidelijk is maar het Corona vaccine is gemaakt met genetisch gemanipuleerd materiaal. Toen de vaccines ter sprake kwamen ging direct bij mij alle alarm bellen af en moest ook direct denken aan de stier ‘Herman”. Wie kent de eerste genetisch gemanipuleerde stier niet uit de jaren negentig. Laat ik er een link bij doen voor wie het nog niet weet.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Herman_(stier)

Het moge duidelijk zijn dat de grote machtige biotech bedrijven, (de namen van deze bedrijven hoor je elke dag in het nieuws!) op dit moment goede zaken doen omtrent het vaccineren van hele angstige mensen.

En laat ik nou net op een artikel stuiten dat het biotechbedrijf “pharming” een graantje wil gaan meepikken in deze booming business!

Biotechbedrijf gaat nazaten van wereldberoemde stier Herman (1990-2004) melken voor corona-medicijn!!! Laat ik er voor jullie een linkje bijdoen, zodat je niet denkt dat ik het uit mijn duim zuig.

https://www.ad.nl/gouda/biotechbedrijf-gaat-nazaten-van-wereldberoemde-stier-herman-1990-2004-melken-voor-corona-medicijn~a0881451/

Ik bedoel maar, om nu de overheid te vertrouwen op hun mooie blauwe ogen, ik weet niet hoe jij erover denkt, ik weet het nog zo net niet. Zelf nadenken lijk mij toch verstandiger en een beetje kritisch zijn is nooit verkeerd, ook al proberen ze kritische mensen al snel weg te zetten als gekkies 😉 het zei dan maar zo hihi… maar mij niet bellen voor een corona Jab 🤪

Kijk ieder doet wat goed voor hem of haar is, maar ik zal ten alle tijden proberen om mijn eigen immuunsysteem zo sterk mogelijk te houden en doe dat door zo gezond mogelijk te eten en te leven. Dus als het door moeder natuur gemaakt wordt 👍 en als het in een fabriek gemaakt wordt 🤢 vergeet niet dat een virus net als een computervirus een code is en daarom is het heel belangrijk om je firewall op scherp te houden, hou je soldaten in vorm!! Virussen, bacteriën en schimmels horen bij het leven, alleen bacteriën en schimmels leven, virussen niet! Het is een illusie te denken dat de wereld kan bestaan zonder virussen, bacteriën en schimmels, dus hup werk serieus aan de soldaten van je lichaam, alleen die kunnen je daadwerkelijk beschermen tegen ongewenste indringers. Het slechtste wat je overigens kan doen bij een pandemie is vaccineren omdat een virus altijd zal proberen te muteren en daardoor nog sterker kan worden, en dan maak je het probleem alleen nog maar erger. Zoals ik probeer uit te leggen is de beste strategie je eigen immuunsysteem versterken door een natuurlijke gezonde leefstijl en dan raad ik aan om alle troep die ze voeding noemen uit je keukenkastjes te gooien!! Ga het boekje van Corinne Gouget en Will Jansen lezen, ” Wat zit er in uw eten” dit wordt je nieuwe bijbel . Dit gidsje geeft waarschuwende informatie over E-nummers en chemische toevoegingen in uw dagelijkse levensmiddelen. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je nooit meer een virus infectie zult krijgen, want daar zal je niet altijd aan kunnen ontsnappen in een drukke samenleving, het betekend wel dat je lichaam sterk genoeg is om dat virus te kunnen verslaan en je verhoogd daarmee je eigen immuniteit , een natuurlijke beschermer dus! En last but not least, laat je niet teveel gek maken door het nieuws op tv die je proberen zoveel mogelijk angst in te boezemen door je de enige uitweg te laten zien en dat is een genetisch gemanipuleerd vaccine! Ik wens iedereen veel wijsheid toe 🙏

Liefs Yvonne ❤️

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *