Inspirerend Leven

Sparen voor een kampeerbus

Wij sparen voor een knappe kampeerbus en nee het is niet deze ongelofelijk leuke klassieke hippie bus die hierboven staat. Maar ik gebruik hem wel als een reminder om ons doel te verwezenlijken.

Het moet toch een ietwat ruime camperbus worden waar ook de hondjes goed in kunnen vertoeven, met best wel wat ruimte om te kunnen koken en met een klein badkamertje, want hey een beetje luxe mag best. Daarnaast willen we wat zonnepaneeltjes voor op het dak, we moeten tenslotte zelfvoorzienend worden. Eigenlijk is de voorpret al een reis op zich. Zo ben ik alvast op zoek naar leuke stof voor de gordijntjes, want ik wil hem wel eigen maken en ja toch wel een beetje bohemian of hippie stijl, dat ligt me wel.

We hebben er wel even over nagedacht hoor, want het was kiezen tussen een boot ( A happy boat life ,wat manlief ook erg leuk vind )of een camper. Maar wat we samen doorslaggevend vonden was toch dat je meer mogelijkheden hebt met een camper zoals de grens over gaan en dat je zelfs in de winter leuke tripjes kan maken. We wilden voordat Corona uitbrak een reis gaan maken naar Noorwegen en dat ging helaas op het laatste nippertje niet door. Maar wie weet in de toekomst met onze knappe kampeerbus…?

Maar we moeten voor nu nog wel even doorsparen om ons toekomstige huisje op wielen te kunnen bekostigen en we zijn al heel goed op weg.

Ik kan niet wachten om vanuit onze knappe kampeerbus de nieuwe blogs voor jullie te schrijven. Al dromend zie ik ons zitten voor een knisperend kampvuurtje, dat René heeft aangestoken en schenk ik ons een lekker kopje koffie in waarnaar we samen turend naar de sterren, aan het genieten zijn van ons nieuwe kampeer avontuur 🌳✨🪐 ✨

Liefs Yvon ❤️

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *