Schilderijen

Een zonsverduistering

Een zonsverduistering, het blijft een indrukwekkend natuur fenomeen. Op 10 juni 2021 was er een gedeeltelijke zonsverduistering in Nederland te zien en ja, toen was bij mij de motivatie geboren om er één te schilderen, zie hier het resultaat.

Dit schilderij staat te koop, dus mocht je meer informatie willen over de gebruikte materialen of de maat van het doek, of de prijs, kan je natuurlijk altijd een mailtje sturen naar natureandfood@gmail.com

10% van alle kunstverkopen wordt gedoneerd aan het beschermen van dieren en de natuur. Eén van de stichtingen waar het geld aan zal worden gedoneerd is het ‘ Jane Goodall institute‘, Navdanya International, Sea Shepard, Stichting Paws en meer…🐕 🌿

Op dit moment heb ik nog 3 originele grote werken en een klein werk te koop staan, ik toon ze hieronder nog even op een rij. Het zijn er drie handgeschilderd met acrylverf en 1 met olieverf. In het schilderij van moeder en kind is bladgoud verwerkt.

First time to become a mom
Zebra
Save Mother Earth
E -Clips 2021

Liefs Yvonne 🌎

One Comment

  • Yvonne Hijnen

    Dank je wel Luz, leuk om te horen👍 Ik heb helaas geen Instagram, Facebook of Tiktok. Ik heb wel een youtube kanaal onder dezelfde naam als dit blog, en ik ben nog aan het nadenken om daar ook wat mee te gaan doen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *