Schilderijen

The painting of the goddess of the moon

Ik heb een fascinatie met het universum. Hierbij schilder ik op gevoel. Dit schilderijtje heb ik in een vrij korte tijd gemaakt. Cailleach was in de Keltische mythologie eerst almoeder en dan maangodin. De grote moedergodin wordt gerepresenteerd door de maan. De materialen die ik voor dit werk heb gebruikt zijn Acrylverf , waterverf, potloden, fijnliner en ik heb het getekend op speciaal verfpapier waarna ik het heb bevestigd op een linnen doek. Ook heb ik er prints van gemaakt in grote en kleinere maten. Deze zijn bijvoorbeeld heel leuk om in een lijst te doen.

Heb je interesse in dit schilderij dan kan je altijd een berichtje sturen naar natureandfood@gmail.com

Yvon 💕

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *