Schilderijen

The making of my painting

Wat zijn olifanten toch prachtige dieren! Dat ik dit prachtige dier wilde schilderen is dan ook volkomen terecht. De olifant staat dan ook voor oerwijsheid en oerkracht. Van jongs af aan zijn ze zorgzaam voor elkaar, hebben ze respect voor ouderen en zieken. Een schilderij van dit machtig mooie dier in je huis heeft dan ook een krachtige betekenis. Je bent bereid om je in te zetten voor je gezin en de samenleving. Als de olifant jou krachtdier is , krijg je de kans om idealen te verwezenlijken in je eigen leven of in dat van anderen. Wouw…wie wil er dan eigenlijk niet zo machtig mooi dier aan zijn muur hebben!

Schilderen lukt mij alleen als ik er een gevoel bij hebt, het moet mij raken. Dat wil dus zeggen, als ik iets niet leuk vindt om te tekenen, dan wordt het heel moeilijk voor mij om het te schilderen. Ik moet er dus echt achter staan en het moet mij een goed gevoel geven. Dit is een schilderij die mij inspireert en een heel goed gevoel geeft. Ik ben dan ook heel erg blij dat hij in een liefdevol huis aan de muur hangt ( bij mijn jongste zusje 💕).

Deze olifant heeft dus al een verdiend huisje gevonden, waar hij helemaal tot zijn recht komt💕 🍀

Liefs Yvon❤️

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *