Inspirerend Leven

Welkom op de wereld lieve kleine Zane Mason 💙

Hallo lieve bloglezers,

Als je me de laatste tijd een beetje gevolgd hebt en mijn vorige blog artikel hebt gelezen zul je misschien wel gelezen hebben, dat ik in volle afwachting ben van mijn eerste kleinkind. Het kon nu elk moment gaan gebeuren en aangezien de aanstaande moeder al 6 dagen over de uitgerekende datum was, was iedereen een beetje zenuwachtig en op z’n hoede dat de kleine man zich elk moment kon aandienen. En je raad het… dat deed hij dan ook, want ik was nog maar net klaar met het schrijven van die desbetreffende blog (lees: ‘Volle maan in Oktober’), toen ik in de loop van de woensdagochtend door mijn zoon werd gebeld en geloof het of niet… het was begonnen…🙏 !

De kleine ‘Zane Mason’ is diezelfde woensdagavond 28-10-2020 om 20:20 uur geboren. En wat zijn we trots!

Het is een prachtig mooi mannetje, helemaal gezond en de ouders zijn moe maar ontzettend gelukkig met de kleine man! En alle cliche’s kloppen, je eerste kleinkind is heel speciaal en direct eigen. Het allereerste moment dat ik hem voor het eerst zag smolt mijn oma hart en werd ik direct overvallen door gevoelens van liefde voor dat kleine pas geboren mensje. Mijn oudste kind is nu zelf papa, en in de bloei van zijn leven 🌞 en wij, wij schuiven gewoon een plaatsje op en zullen ons best doen als beginnende grootouders. En net als in de natuur met de 4 jaargetijden waarin er groei, bloei en verval de 4 seizoenen aankondigt , zijn ook wij aangekomen in de herfst van ons leven… 🍁 Wat is het leven toch wonderlijk 💕

Mike en Rox heel veel geluk met jullie mooie, lieve kleine ‘Zane Mason’ 💙❤️💙

Liefs Yvon ❤️

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *