Natuur

Mijn week in foto’s

Ik dacht laat ik dit keer eens niet een heel lang verhaal schrijven over wat ik zoal hebt uitgespookt deze week, maar ik laat het gewoon zien via beeld.

Foto’s zeggen soms wel meer dan woorden.

Deze foto’s heb ik gemaakt tijdens mijn wandelingen met de honden in het Euromast park in Rotterdam en zijn gemaakt met mijn iphone.

De herfst bereid ons voor op de naderende winter. Hoe prachtig is het om groei, bloei en verval te herkennen in de vier seizoenen.

De bossen zijn zich aan het klaarmaken voor de steeds dichterbij komende wintermaanden. Eekhoorntjes hebben hun voorraden gereed en verstopt onder de grond. Vogels fluiten niet meer zo uitbundig, de meeste zijn zelfs al vertrokken naar het zuiden. De bomen en struiken worden steeds kaler.

En ook wij bereiden ons voor op de komende wintermaanden. We maken het binnen gezellig en de verwarming staat ook bij mij al aan. Dikke winterjassen en warme truien komen weer uit de kast. S’ochtends wordt het weer iets moeilijker om op te staan en de middag thee wordt in de schemering gedronken. Winterse stampotten zijn niet aan te slepen. Het is de tijd om naar binnen te keren.

Ik geniet van mijn dagelijkse wandelingen, een mooi moment om te mediteren ook. Deze foto’s zijn gemaakt in een mooi park in Schiedam en wederom weer gemaakt met mijn iphone.

Hier heb je dus een glimp van mijn week gezien waarin ik met mijn honden een wandeling maakte. Er is best wel genoeg te zien in je omgeving, maar je moet er wel oog voor hebben. Ik heb nieuwe hike schoenen aangeschaft en een wandel app geïnstalleerd, het lijk me ontzettend leuk om af en toe eens een blog in beeld te laten zien, wat vind jij? Laat gerust een reactie achter of je het wat vindt 🌲😉

Tot gauw

Liefs Yvonne ❤️

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *