Universum schilderijen


Schilderijen / vrijdag, februari 21st, 2020

Op een avond liep ik naar het raam en staarde wat naar buiten, het was een heldere koude avond en toen ik naar boven keek zag ik de heldere sterren twinkelen en scheen er een volle maan die zo dichtbij leek dat je hem haast aan kon raken, tenminste dat gevoel had ik. Ik kreeg er zo’n bijzonder gevoel bij het grote heelal heeft iets mysterieus vind ik. Ik zou het willen schilderen. Het bleef me een tijdje achtervolgen, totdat ik dacht , ik ga het doen, ik ga planeten schilderen.

En zo begon ik allerlei planeten te schilderen, ik raakte enorm geïnspireerd. Sommige van mijn schilderijen hebben zelfs al een nieuw huis. Ik vind het enorm leuk om te doen, het is alsof je aan het mediteren bent. Mijn schilderijen zijn te koop voor meer informatie kan je me een berichtje sturen.

* Dit schilderij is nog te koop.

Liefs Yvonne x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *