Nature is my teacher


Inspirerend Leven / woensdag, februari 12th, 2020

Je bent in de wieg gelegd voor een mooi leven.

Als je s’morgens wakker wordt zou je enthousiast moeten zijn, omdat je weet dat het een geweldige dag wordt. Je bent in de wieg gelegd om te lachen en blij te zijn, om je sterk en veilig te voelen. In de sterren staat dat je je goed zult voelen over jezelf en zult weten dat je waardevol bent. Natuurlijk verloopt het leven niet zonder problemen. Ook die problemen staan in de sterren, want ze helpen je groeien, maar je bent in de wieg gelegd om te weten dat je ze de baas wordt. Je bent voorbestemd om te winnen, om gelukkig te zijn. Je bent in de wieg gelegd voor een mooi leven. Het staat geschreven in ‘the Power’ van Rhonda Byrne en dat is mijn mantra voor vandaag!

Geloof in jezelf, als je aandacht wordt opgeslokt door teveel details, zullen de kleine details je afleiden en naar beneden trekken en waarom zou je dat willen. Kleinigheden leiden je af en ze kunnen je leven saboteren. Het heeft ook vaak geen betekenis op het geheel van je leven. Maak je leven eenvoudiger. Kijk om je heen kijk naar buiten kijk naar de natuur en leer daarvan.

Je leven betekenis geven hoe doe je dat dan vraag je je af? Jijzelf geeft je leven betekenis want geen enkele situatie heeft het etiket goed of slecht, want alles is neutraal. Jij bent degene die ergens een betekenis aan geeft bij hoe je je erbij voelt, bijvoorbeeld een onweersbui is niet goed of niet slecht het is wat jij erbij voelt. Alles heeft eigenlijk een frequentie- echt alles! En door wat jij voelt, breng je alles wat op dezelfde frequentie zit als jij. Het leven reageert gewoon op je . Het leven communiceert met je. Als jij je gelukkig voelt, komen er gelukkige mensen, omstandigheden en gebeurtenissen in je leven. De natuur laat het je zien… en daarom weet ik, nature is my teacher, voor jou ook?

Liefs Yvonne x

Foto’s zijn van: Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *