Wildlife in the city


Natuur / zondag, juni 9th, 2019

Vandaag zijn we ( Rene en ik) de stad in gegaan om een nieuwe fotocamera aan te schaffen omdat we dieren willen gaan fotograferen, onze oude camera was aan vervanging toe. Ik ben namelijk gek op vogels spotten, als jong meisje was ik al gefascineerd door vogels en kon er dan ook uren naar kijken. Ik wist feilloos elke vogel in de lucht te herkenen en te benoemen aan de vorm van het lijf en de slag van hun vleugels. Ook herkende ik ze door hun gezang , gekwetter of geschreeuw .Dat word dus heerlijk slenteren langs het water, in parken, maar ook de bossen in en langs het strand. Verrekijker en camera mee en gaan!

Daarnaast is zo’n mooie natuurfoto ideaal om te gebruiken voor mijn schilderijen, ik schilder namelijk graag dieren met olieverf . Vaak loop ik met mijn hondje James door het park en zie je overal vogels om je heen. Ik ga dan altijd even op een bankje zitten om te genieten van het zangconcert wat ze geven in de vroege ochtend, het voelt ook als een meditatie even lekker het hoofd leeg maken, hoe lekker is het om zo je ochtend te beginnen. Bij thuiskomst zet ik dan koffie van versgemalen koffiebonen, dan ruikt je huis altijd zo lekker en maak ik mijn ontbijt. Daarna ga ik de foto’s bekijken en kies de foto’s die ik kan gebruiken voor mijn blog.

Als ik eenmaal thuis ben ga ik aan het werk, zo moet het huis opgeruimd worden, de boodschappen worden gehaald, we hebben een eigen bedrijf en dus de administratie moet worden gedaan. En als ik dan nog genoeg tijd over heb kan ik eventueel nog wat gaan schilderen of een leuke blogpost schrijven. Het leuke is dat we deze zomer naar Spanje op vakantie gaan en onze nieuwe camera kunnen gaan uitproberen en hopelijk heel wat spaanse wildlife kunnen gaan spotten. We zullen zien.

Ik verwacht veel van mijn nieuwe camera, dus ik hoop je deze zomer nog heel wat mooie foto’s te kunnen laten zien.

Let Nature Inspire You

Liefs Yvonne x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *